Lån til Skiferien

06.11.17

Lån til skiferien eller lån til skiudstyr

Hvorfor låne penge til skiudstyr, når jeg bare kan leje det?

Er du også en af dem, der holder af at tage på skiferie, så vil dette måske interessere dig.

Mange af os og mig selv inkluderet holder enormt meget af at tage af sted på skiferie og i den forbindelse, er det altid oppe til overvejelse, hvorvidt der skal købes nyt skiudstyr eller ej.

Skiudstyr ligger som regel ikke i den helt billige ende, hvis det skal være ordentligt og kunne holde til mange skiferier fremadrettet.

Derfor er der også tale om en mindre investering, når der skal købes skiudstyr, med mindre du lejer dit skiudstyr på skiferien, hvilket selvfølgelig også er en mulighed.

Begge dele er prøvet og vi har derfor spurgt en del skientusiaster, hvad de foretrækker, når de skal af sted på skiferie og størsteparten fortrækker eget skiudstyr.

Hvilket også giver god mening i sær på den lange bane.

Køb af skiudstyr

Den største barriere, når nyt skiudstyr skal købes, er ofte økonomien eller mangel på samme for, hvor skal pengene til nyt skiudstyr komme fra.

Er du en af de fornuftige, der har langt lidt til side løbende og har sparet op eller er du også blandt de mange, der låner pengene til dit nye skiudstyr.

Skioplevelsen er generelt bedre med eget skiudstyr, hvis det er det, du er ude efter på skiferien og ikke bare afterskiing med den der tilhørende festivitas.

Skioplevelsen med eget skiudstyr er generelt bare bedre og er da også det, de fleste skientusiaster foretrækker.

Køb af eget skiudstyr er i længden også billigere, hvis du ofte er af sted på skiferie eller bare et smut i Sverige, som også har et par gode ski-spots tæt på.

Tag et lån og få råd til skiudstyr

Flere og flere benytter sig af muligheden for at låne penge til eget skiudstyr, dels fordi det i længden er mere økonomisk end at leje skiudstyr og dels fordi skioplevelsen med eget skiudstyr, bare er bedre.

For mange af os er det faktisk også lettere at afdrage på et lån frem for at spare op til noget og i takt med der er kommet flere låneudbydere og det samtidig også blevet billigere at låne penge til f.eks. nyt skiudstyr.

Du skal altid gøre dig overvejelser, når du optager et lån, hvorvidt der er den fornødne luft i økonomien til at betale afdragene og så skal du selvfølgelig undersøge de forskellige låneudbydere, så du sikrer dig det billigste lån.

Men at låne penge til eget skiudstyr er faktisk noget, vi ser oftere og oftere. Størrelsen på beløbet, du ønsker at låne varierer efter, hvor meget skiudstyr du ønsker at købe samt af hvilken kvalitet, skiudstyret skal være. Låner du pengene til skiudstyret, så sørg for at få købt det rigtige, som passer perfekt til dig og samtidig skal skiudstyret være af en sådan kvalitet, at du kan have det i flere år frem.

På den måde sikrer du dig, at de penge du har lånt til nyt skiudstyr, har været en god investering, som i sidste ende giver dig en bedre skioplevelse og på den lange bare også har været det mest økonomiske for dig.

Anbefalet Lån

 • 5.000 - 400.000 kr
  Lånebeløb
  10,33% - 28,36 %
  ÅOP
  12 - 180 Måneder
  Løbetid
  23 år
  Min. alder
  Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.357 til 1.888 kr. Individuel debitorrente fra 8,99% til 26,81%. ÅOP før skat fra 10,33% til 28,36%. Samlede kreditomkostninger fra 17.367 til 49.259 kr. Samlede tilbagebetaling fra 81.417 til 113.309 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 25.000 kr 38,78%