Sammenlig priser og spar penge!

18.10.18

sammenlign priser

Sammenlign priser på internettet

Lige meget om du vil købe elektronik eller en forsikring online, så har du næsten altid mulighed for både at spare tid og penge.

Hvis du vælger at sammenligne priser online med hjælp fra diverse sammenligningstjenester.

I denne artikel vil vi derfor kigge nærmere på, hvordan du nemt og hurtigt kan sammenligne priser på lige præcis de produkter, som du er på udkig efter.

Sådan sparer du nemt og hurtigt penge med en sammenligningstjeneste

Uanset hvilket produkt du leder efter, så vil der kunne findes en sammenligningstjeneste, som du kan benytte dig af.

Vi har derfor lavet en guide til, hvordan du nemmest finder produktet til en god pris samt andre gode råd, som du kan vælge at benytte dig af.

Nummer 1: Find en sammenligningstjeneste

Først og fremmest skal du finde en sammenligningstjeneste, der sammenligner de produkter, som du er på udkig efter.

Du kan typisk finde en sammenligningstjeneste blot ved at lave en hurtig søgning på Google.

Det er en god idé at finde en side, der ikke nødvendigvis kun viser produkter fra de sider, som de har et samarbejde med.

Du skal derfor sørge for at finde en sammenligningstjeneste, der medtager produkter fra alle mulige forskellige sider, så du får det største overblik over, hvad der kan findes på markedet.

Dette kan godt tage en smule længere tid at finde, end hvis du blot vælger den første og den bedste side.

I sidste ende vil det dog være en fordel for dig at bruge en smule længere tid på at finde den helt rigtige sammenligningstjeneste, da det kan ende med at spare dig endnu flere penge.

Nummer 2: Find den rette butik eller udbyder

Når du har fundet den sammenligningstjeneste, som du vil benytte dig af, så skal du vælge, hvilken butik eller udbyder, du skal købe produktet eller ydelsen fra.

Det kan godt være en mere tidskrævende proces, da du skal overveje og tjekke forskellige faktorer, hvis du ønsker at finde det bedste tilbud.

Selvfølgelig er prisen en af de første ting, som vi alle sammen kigger på.

Men i de fleste tilfælde er prisen ikke altid det vigtigste, når det kommer til valg af enten butik eller udbyder.

Du bør nemlig tage dig tid til at undersøge andre faktorer som for eksempel:

 • Hvad koster leveringen?
 • Er der et godt tilbud eller udsalg på en bestemt side?
 • Er der nogle bestemte regler og vilkår? (gælder især hvis du skal købe en forsikring, et mobilabonnement eller lignende)
 • Har du en rabatkode til en bestemt butik?
 • Er det en troværdig side?
 • Har siden gode eller dårlige anmeldelser fra tidligere kunder?

Disse faktorer er alle gode at være opmærksomme på og tjekke, hvis du vil finde den helt rette side.

Når du har valgt den butik eller udbyder, som passer perfekt til dig, så er der intet andet tilbage end at købe produktet og vente på, at det kommer hjem til dig, eller til at selve ydelsen påbegyndes.

Dog kan du læse mere om gode råd til at vælge den rette butik eller udbyder længere nede i artiklen.

Nummer 3: Anmeld butikken eller udbyderen

Mange glemmer tit at anmelde den butik eller udbyder, som de køber en ydelse eller et produkt hos.

Selvom oplevelsen har været rigtig god, så snakker vi måske kun med vores nærmeste om det, og får ikke lige taget os sammen til at besøge Trustpilot eller en anden side. Det kan dog være en fordel at skrive en anmeldelse, da du herved kan hjælpe andre kunder med nemt og hurtigt at finde ud af, om det er en side, som de skal benytte sig af, eller om det er en ydelse eller et produkt, der også matcher deres behov.

Sammenligning af elektronik

Hvis du er på udkig efter en ny computer, eller hvis du mangler et nyt fjernsyn, så kan du også finde sider, der kan hjælpe dig med at sammenligne online butikker, der tilbyder disse produkter.

Sammenligning af elektronik er en effektiv måde til at finde et produkt samt en pris, som du kan gå med til.

Du kan sammenligne mange forskellige elektronikprodukter online som for eksempel:

 • Computer
 • TV
 • Hovedtelefoner
 • Forstærkere
 • Radio
 • Stereoanlæg
 • Vækkeure
 • Diktafoner
 • Projektor
 • Mobiltelefoner
 • DVD-afspiller
 • Musikafspillere

Lige meget hvad du leder efter, så kan det være en fordel at sammenligne elektronik på internettet, hvis du ønsker at finde et rigtig godt tilbud.

Sammenligning af forsikringer

Ligesom med elektronik, så kan du naturligvis også sammenligne forsikringer på internettet.

Det kan være en rigtig god idé at sammenligne forsikringer på nettet, da især prisen kan variere utrolig meget fra forsikringsfirma til forsikringsfirma.

Hvis du er ved at opgive at finde det rette forsikringsselskab for dig, så kan det anbefales at sammenligne forsikringer med hjælp fra en sammenligningstjeneste, da dette hurtigt vil give dig et overblik over, hvad der er på markedet samt, hvad der passer til dine behov.

Sammenligning af bilforsikringer

I dag har du mulighed for at sammenligne et væld af forskellige forsikringer på internettet.

En af disse forsikringer er bilforsikringer, som de fleste af os har brug for.

Prisen for en bilforsikring kan der være stor forskel på fra forsikringsfirma til forsikringsfirma, hvorfor det er en god idé altid at sammenligne bilforsikringer, når du har mulighed for det.

Det siges, at du kan spare mere end 2000 kroner blot ved en sammenligning af bilforsikringer på internettet.

Når du prøver at finde den rette bilforsikring for dig, så skal du være opmærksom på, at den billigste ikke altid er den bedste samt, at den dyreste forsikring nødvendigvis heller ikke altid er den bedste.

Det er derfor en god idé at tage et kig på alle vilkår, aftaler og bestemmelser, når du prøver at finde ud af, om du skal vælge den ene bilforsikring fremfor den anden bilforsikring.

Gode råd til at finde den bedste pris

Det kan være svært at overskue, hvilken udbyder eller forhandler du skal vælge, selvom du gør brug af en sammenligningstjeneste.

Derfor har vi fundet flere gode råd, der kan hjælpe dig i din søgning af elektronik, en forsikring eller noget helt tredje.

Er det en upartisk sammenligningstjeneste?

Som vi kort har nævnt tidligere i artiklen, så skal du først og fremmest finde ud af, om du er inde på en upartisk sammenligningstjeneste.

Det er nemlig en ulempe for dig, hvis du benytter dig af en sammenligningstjeneste, der kun viser produkter fra de sider, som de har et samarbejde med.

På denne måde finder du ikke ud af, hvad der reelt set er på markedet, hvorfor du kan ende med at produkt eller en ydelse, der ikke helt matcher dit behov.

Er fragten med i prisen eller ej?

Hvis det er et bestemt produkt, som du er på udkig efter, så tag et kig på, om fragten er med i den pris, der bliver reklameret for på sammenligningstjenesten, eller om fragten skal regnes oveni.

Det kan nemlig hjælpe dig med at spare nogle penge, da en anden butik kan have produktet billigere, hvis de eksempelvis har en billigere fragt eller fri fragt.

Indeholder ydelsen eller produktet det samme hos alle forhandlere?

Når du er inde på de forskellige forhandleres side, så find ud af, om produktet indeholder alle de samme ting.

Det kan eksempelvis være, at en forhandler sælger varen med adskillige batterier eller lignende, hvorimod du selv skal købe dette hos en anden forhandler, da batterier ikke medfølger.

Hvis du sørger for at læse al information om varen i forhandlerens produktbeskrivelse, kan du nemmere finde ud af, hvor du rent faktisk får mest for pengene.

Dette gælder også, hvis du eksempelvis skal købe en forsikring, da vilkårene kan være meget forskellige fra selskab til selskab.

Ved at læse hvad du rent faktisk får for prisen, kan det være, at selskabet, der er en smule dyrere rent faktisk også giver dig meget mere for prisen, hvorfor det bedre kan betale sig for dig i sidste ende.

Tjek både sammenligningstjenesterne og selve forhandlerne

Nogle gange kan det desuden være en fordel både at tjekke sammenligningstjenesterne og herefter forhandlerens egen hjemmeside.

Det er fordi, at mange har oplevet at finde en billigere pris på selve forhandlerens hjemmeside eller omvendt, hvorfor det bedre har kunnet betale sig at købe produktet eller ydelsen på den måde.

Når du har fundet et produkt, som du er interesseret i, så tag derfor både et kig på sammenligningstjenesten og herefter den specifikke forhandler.

På den måde er du sikker på, at du får produktet til den absolut billigste pris.

Vælg en butik eller udbyder, som du kan stole på

I sidste ende er det vigtigste dog, at du vælger en butik eller en udbyder, som du ved, at du kan stole på – og føler dig tryg ved.

I dag findes der mange falske hjemmesider på internettet, hvorfor det er værd at vælge en side, som du allerede har brugt eller ved er til at stole på.

Du kan også tage et kig på hjemmesiderne for at finde ud af, om de er e-mærket.

Hvis en virksomhed er e-mærket, betyder det, at siden skal overholde lovgivningen i Danmark og derfor følge selve e-mærkets krav og vilkår.

 • 5.000 - 400.000 kr
  Lånebeløb
  10,33% - 28,36 %
  ÅOP
  12 - 180 Måneder
  Løbetid
  23 år
  Min. alder
  • Vil du forhøje dit lån?
  • Samlelån op til 400.000 kr
  • Ansøg om kviklån nu
  4.5/5

  Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.357 til 1.888 kr. Individuel debitorrente fra 8,99% til 26,81%. ÅOP før skat fra 10,33% til 28,36%. Samlede kreditomkostninger fra 17.367 til 49.259 kr. Samlede tilbagebetaling fra 81.417 til 113.309 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 25.000 kr 38,78%

 

 

Anbefalet Lån

 • 10.000 - 150.000 kr
  Lånebeløb
  11.94 - 24.87 %
  ÅOP
  24 - 120 Måneder
  Løbetid
  21 år
  Min. alder
  20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Sidste artikel

nemid nøglekort app

NemID Nøgle App

Sådan kommer du godt i gang med din NemID-nøgleapp