Lån

 • Nu er det op til dig... Nu skal du vælge ét eller flere lånetilbud
 • Vi anbefaler dig altid at ansøge om minimum to lån
 • Så kan du altid kan vælge det bedste lånetilbud.
Avanceret søgning

Juster Beløb

Juster Alder

76% kan få godkendt deres lån med det samme ved at ansøge om 3 eller flere lån.
 • 10.000 - 500.000 kr
  Lånebeløb
  3.34 - 24.99 %
  ÅOP
  12 - 180 Måneder
  Løbetid
  23 år
  Min. alder
  • Ingen omkostninger forbundet med at søge om lån
  • Det er nemt og hurtigt
  • Det er sikkert, enkelt og gratis.
  4.80/5

  Priseksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.

 • 10.000 - 150.000 kr
  Lånebeløb
  11.94 - 24.87 %
  ÅOP
  24 - 120 Måneder
  Løbetid
  21 år
  Min. alder
  • Svar inden for 1 time i åbningstiden
  • Du kan låne op til 150.000 kr
  • Ingen skjulte gebyrer
  4.95/5

  20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

 • 10.000 - 100.000 kr
  Lånebeløb
  11.94 - 24.87 %
  ÅOP
  24 - 120 Måneder
  Løbetid
  21 år
  Min. alder
  • Lån op til 100.000 kr. til en fast lav rente
  • Vi spørger ikke om, hvad du skal bruge pengene til
  • Høj kundetilfredshed
  4.35/5

  Eksempel: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

 • 50.000 - 500.000 kr
  Lånebeløb
  6,5 - 17,8 %
  ÅOP
  12 - 120 Måneder
  Løbetid
  18 år
  Min. alder
  • LÅN MELLEM 50.000 – 500.000 KR.
  • Få penge med det samme
  • Billån - Privatlån - Samlelån
  4.86/5

  EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 - 1.704 kr. Debitorrente: 4,95 - 15,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 - 17,8 %. Samlede kreditomk.: 35.356 - 104.466 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 - 204.466 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Vi tager forbehold for stave-, data- og tastefejl.
Reklame information

Forbrugslån

Går du med en drøm i maven, men mangler pengene til at kunne leve den ud. Så er et forbrugslån måske noget for dig. Her hos comparisonbanker.dk hjælper vi dig med at:

 • Få et overblik over forskellige udbydere af forbrugslån
 • Sammenligne udbyderne og finde det lån som passer bedst til dig
 • Forstå sammensætningen af det enkelte forbrugslån
 • Ansøge om et lån på få minutter

Comparisonbanker.dk giver dig et enkelt og hurtigt overblik over de forskellige typer af forbrugslån, og guider dig i dit valg.

 

coins

 

Comparisonbanker hjælper dig med et billigt forbrugslån

Vi er til for at hjælpe dig, som ønsker et billigt forbrugslån.

Vi giver dig en aktuel oversigt over de billigste forbrugslån. Oversigten bliver løbende opdateret med nye lån, renter og vilkår.

Hos comparisonbanker.dk kan du sammenligne, renter og udbetalingstid. Det giver dig det rette grundlag, når du skal have et forbrugslån med lave renter.

Råd til drømmen

Ved et forbrugslån kan du låne op til 400.000 kroner. Du kan også sagtens ansøge ved flere låneudbydere, hvis du skal bruge mere end 400.000 kroner. Med et forbrugslån får du således friheden til at udleve drømmen uden besværet ved at låne pengene i banken.

En af de store fordele ved at tage et forbrugslån er, at du kan låne penge uden sikkerhed. Det vil sige at du kan låne selvom du ikke har mulighed for at pantsætte værdier, såsom hus og bil. Låner du online, behøver du derudover heller ikke at fremvise købe- eller lejekontrakt, hvis du eksempelvis mangler penge til depositummet til en lejlighed.

Ved et online forbrugslån undgår du samtidig at bruge tid på at indsamle årsopgørelser og fortælle din bank, hvad du skal bruge pengene på. Det er mere kompliceret og ikke særlig anonymt.

I vores forbrugslån oversigt ovenfor får du en opdateret liste over forbrugslån uden sikkerhed – langt de fleste online lån er nemlig uden sikkerhed.

Få udbetalt lån med det samme

I vores oversigt er samlet alle danske låneinstitutter, som tilbyder online forbrugslån. Vi gør det nemt og hurtigt for dig at se præcis, hvornår du kan få pengene udbetalt på din konto.

Hvis du skal bruge penge nu og her kan du sortere efter hvilke låneinstitutter, der tilbyder den hurtigste udbetaling.

Alt efter hvilket låneinstitut, du benytter, og om du har ansøgt om lånet indenfor bankens åbningstid, er det muligt at få pengene på din konto i løbet af 30-60 minutter. Prøv selv at sortere efter “udbetaling” i vores oversigt.

Ansøger du om et lån udenfor åbningstiden, vil du typisk få et svar hurtigst muligt dagen efter.

Gode råd før du låner

Før du kaster dig ud i et lån, er det en fordel først at lave et budget. På denne måde får du et oveblik over din økonomi og undgår at tage et lån, der er for dyrt at betale tilbage.

Et budgettet laves ved at regne alle dine indtægter sammen og deraf trækker udgifterne fra.

Indtægter er din løn, SU, dagpenge eller kontanthjælp, feriepenge og andre indtægter. Udgifterne er huslejen, forsikring, abonnementer på telefon og andet, som betaling af el, vand og varme.

Et budget kan hjælpe dig med at holde overblikket over din finansielle situation.

Et budget kan således hjælpe dig med at finde ud af hvor meget du i realiteten vil være i stand til at tilbagebetale pr. måned, hvis du optager et lån. Dette er en god måde at undgå ubehagelige overraskelser i din økonomi og sikre det rette grundlag i valget at forbrugslån.

Kend kravene til forbrugslån

Ingen låneudbydere giver lån til personer uden at stille forskellige krav til dem først. Det samme gælder også for online forbrugslån. Bankfilialer plejer dog at stille langt flere krav før de kan godkende et lån end online banker.

Næsten alle bankfilialer kræver en garanti når de optager et lån. Dette gælder specielt ved store beløb. Garantien er en slags sikkerhed som bankerne kan benytte sig af, hvis skyldneren ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Derudover skal man ved en bankfilial ofte angive en grund til lånet.

Mange låneudbydere giver først lån til personer over 21 år.

Dette skyldes forskellige årsager. Et af årsagerne kan være, at bankerne seer at personer over 21 år har bedre styr på økonomien og en mere stabil indkomst, og derved er bedre til at afvikle lånet.

Mange låneudbydere stiller kræver, at forbrugerne skal have en bestemt årlig indkomst.

Denne kan eksempelvis være på minimum 190.000 kroner per hustand årligt. Er indkomsten mindre, vil man ikke kunne komme i betragtning som låner.

Enkelte online låneudbydere kræver at ansøgeren har et fast arbejde og at han kan fremvise de seneste lønsedler derfra.

Der er dog også låneudbydere, som giver lån til personer som ikke har et arbejde og i stedet er på kontanthjælp eller dagpenge.

Man må ikke være registreret som dårlig betaler. Er man registeret i RKI, kan det blive svært at få godkendt et lån.

Krav fra online låneudbydere – kort fortalt

 • Alder – ofte skal du være fyldt 21 år
 • Årlig indkomst per hustand
 • Dokumentation på fast indtægt – dog med undtagelser fra enkelte udbydere
 • Ikke være registreret som dårlig betaler i RKI

Lån trods RKI?

Enkelte låneinstitutter tilbyder forbrugslån trods RKI, men det er ganske få.

Hvis du tager et forbrugslån trods RKI skal du være klar til at betale en meget høj rente.

Det er altid en bedre løsning at betale de regninger, som har gjort, at du er kommet i RKI, før du tager et lån. Det resulterer i en meget lavere rente – og bedre vilkår.

Fare ved et lån forbrugslån

I comparrisonbanker.dk ønsker vi at skabe mere gennemsigtighed på markedet inden for lån og hjælpe dig som forbruger med at træffe det rette valg.

Der er alt for mange dårlige lån, som ikke er lavet til at hjælpe forbrugerne.

For at undgå, at du står i en situation, hvor du har taget et online forbrugslån med en højere rente og dårligere vilkår, end du har mulighed for, hjælper vi dig med at sammenligne alle danske forbrugslån.

Den største fare ved lån er, at du vælger et dyrt forbrugslån.

Du kan sagtens finde billige forbrugslån, hvis du kigger dig om. Hvis du ender med at sidde med et dyrt lån, kan du ende i en situation, hvor du ikke længere har økonomisk råderum til at handle frit. Det er ikke særlig rart, hvis du ikke har mulighed for at betale dine regninger og finansiere dit forbrug.

Der er stor forskel på de forskellige lån, og du kan sagtens spare flere tusinde kroner hver eneste år, hvis du vælger et billigere forbrugslån.

Fordele og ulemper kort fortalt

Fordele:

 • Hurtig behandlingstid og udbetaling
 • Mulighed for at samle alle lån ét sted og derved spare gebyrer
 • Nemt at komme i kontakt med låneudbyder online
 • Ingen krav om sikkerhed eller begrundelsen til lån
 • Billigere løsning sammenlignet med andre lån

Ulemper:

 • Ingen mulighed for fysisk møde med låneudbyder
 • Risiko for dårlige lånevilkår
 • Høj rente, hvis betingelser og krav ikke bliver mødt