3.86/5
Leder efter mere?
Sammenligne alle lån

Juster Beløb

Juster Alder

Anmeldelse af KasseKreditten

Krav
 • Du skal minimum være fyldt 21 år
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret
Fordeler og ulemper
 • Betal pengene tilbage, når det passer dig
 • Sikkerheden er høj
Låneinformation
 • Beløb:
  3.000 - 15.000 kr
 • Løbetid:
  3 - 12 Måneder
 • ÅOP
  316,8 - 339,8 %
 • Min. alder
  21 år
 • Godkender RKI
  Nej
 • Start gebyr
  495
 • Godkendelsestid
  24 timer

Kassekreditten – Lån op til 15.000 som ny kunde

Kassekreditten tilbyder kassekredit lån på mellem 3.000 kr. og 15.000 kr.

Kassekreditten

Kassekreditten er en dansk online låneudbyder, der tilbyder kreditter fra 3.000 kroner og op til 15.000 kroner. Hos Kassekreditten går de op i at låne ansvarligt til alle deres kunder, hvorfor det er vigtigt for dem, at du får en låneaftale, der passer til dine behov. Derfor foretager de individuelle kreditvurderinger, så du har mulighed for at betale lånet tilbage indenfor den specifikke løbetid.

Desuden er Kassekreditten kendt for at svare på din låneansøgning indenfor blot et par minutter samt udbetale pengene på din bankkonto, hvis du bliver godkendt til at optage et lån. Læs med videre her for at finde ud af, hvem Kassekreditten er, og hvad de kan tilbyde dig.

Hvem er Kassekreditten?

Kassekreditten er under Finans 247 ApS. Finans 247 ApS er medlem af Dansk Kredit Råd, hvorfor du kan være sikker på, at du vil få en sikker og forsvarlig låneaftale hos Kassekreditten.

Derudover er Kassekreditten en 100 % dansk låneudbyder. Det er en forholdsvis ny låneudbyder, men hos Kassekreditten forklarer de, at de har mange erfarne og rutinerede kræfter involveret i firmaet, hvorfor du er sikret en ansvarlig udbyder.

Hvis du har brug for hjælp til din låneansøgning eller blot ønsker at stille Kassekreditten nogle spørgsmål vedrørende deres online lån, så har du mulighed for at kontakte deres kundeservice. Du kan enten ringe til dem på telefonnummer 71 70 10 60 eller skrive en e-mail til dem på info@kassekreditten.dk.

Lån penge online hos Kassekreditten

Når du klikker dig ind hos Kassekreditten, så har du mulighed for at låne penge nemt og hurtigt online. Kassekreditten tilbyder forbrugskreditter fra 3.000 kroner og op til 15.000 kroner.

Først og fremmest skal du derfor vælge, hvor stort et lånebeløb, du ønsker at låne. Herefter vil Kassekreditten foretage en individuel kreditvurdering af dig for at finde ud af, om du kan blive godkendt til at optage et lån. Hvis de godkender din ansøgning, så vil du få udbetalt pengene til din bankkonto den samme dag eller dagen efter.

Kassekredit hos Kassekreditten

Hos Kassekreditten er deres kredit ikke den typiske form for kassekredit, som du kan finde hos bankerne. I stedet kan Kassekreditten tilbyde en ny låne-type i form af online kredit. Dette er både en nem og hurtig måde, som du kan låne penge på, hvis du mangler lidt ekstra penge på kontoen til hvad end, du nu mangler penge til. Med en hurtig kassekredit får du pengene på ingen tid, når først du er blevet godkendt til at låne dem af Kassekreditten.

Lånet fungerer på den måde, at du løbende har mulighed for at hæve et bestemt beløb op til det maksimum, som du har aftalt med Kassekreditten. Det kan derfor forklares som en form for ”overtræk”, som du har fået godkendt hos Kassekreditten.

En kredit hos Kassekreditten giver dig derfor mulighed for at få et økonomisk råderum i en begrænset periode, hvis du mangler penge på bankkontoen. Kassekreditten skal ikke vide, hvad du bruger pengene på, da du helt selv kan bestemme dette.

Så hvad enten du mangler penge til sommerferien eller til en ny garderobe, har du mulighed for helt selv at bestemme, hvad pengene skal bruges på.

Hvem kan optage et lånhos Kassekreditten?

Hvis du ønsker at optage et lån hos Kassekreditten, så skal du opfylde nogle bestemte krav. Disse krav er følgende:

 

 • Du skal minimum være 21 år gammel
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret

Disse krav er meget normale for online låneudbydere. Dog skal du være opmærksom på, at Kassekreditten også skal have adgang til din privatøkonomi, så de kan foretage en kreditvurdering af dig.

Udbetaling af lånebeløbet

Når du ansøger om at låne penge hos Kassekreditten, så vil du opleve, at du vil modtage lånebeløbet meget hurtigt. Hvis du ansøger inden klokken 12 i hverdagene, så har du mulighed for at få pengene udbetalt til din bankkonto den samme dag – hvis din låneansøgning altså bliver godkendt. Hvis du ansøger efter klokken 12 i hverdagene, så vil du modtage pengene dagen efter.

Sådan ansøger du om at låne penge hos Kassekreditten

Det tager ikke andet end et par minutter at ansøge om at låne penge hos Kassekreditten. Hvis du blot sørger for at have din mobiltelefon og dit NemID klar, så vil det ikke tage dig særlig lang tid. Du ansøger om at låne penge på følgende måde:

 • Udfyld ansøgningen med de oplysninger, som Kassekreditten skal bruge
 • Bekræft koden, der bliver sendt til din telefon
 • Giv herefter en fuldmagt til e-Skat
 • Til sidst skal du underskrive med dit NemID

Sådan foregår hele processen:

Udfyld ansøgningen med alle nødvendige oplysninger

Først og fremmest skal du sørge for at vælge det kreditbeløb, som du vil ansøge om. Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger såsom dit CPR-nummer og dine kontaktinformationer. Det er vigtigt, at du angiver alle dine kontaktoplysninger korrekt, så Kassekreditten har mulighed for at give dig besked vedrørende din låneansøgning. Når du sender din låneansøgning, vil du også få en kode fra Kassekreditten, som du skal bekræfte.

Giv en fuldmagt til e-skat

Hvis du skal have godkendt din kredit hos Kassekreditten, så er det nødvendigt, at du giver dem lov til at få adgang til alle dine skatteoplysninger via e-Skat.

Disse oplysninger skal Kassekreditten nemlig bruge for at finde informationer vedrørende din indkomst m.m. Disse informationer bliver brugt til at lave en kreditvurdering af dig, hvorefter de tager stilling til, om du skal have mulighed for at låne penge eller ej.

Du vil herefter få besked om, hvorvidt du er godkendt til at låne det beløb, som du har anmodet om. Hvis du ikke bliver godkendt til at låne det specifikke beløb, vil du sommetider få mulighed for at låne et mindre beløb, som du kan vælge at sige ja eller nej tak til.

Underskriv aftalen med dit NemID

Når din kreditvurdering er blevet lavet, så skal du sørge for at godkende aftalen ved at underskrive den med dit NemID.

Pengene bliver udbetalt på din bankkonto

Når aftalen er blevet underskrevet med dit NemID, så vil Kassekreditten sende kreditbeløbet til din bankkonto. Dette vil ske samme dag eller dagen efter afhængig af det tidspunkt, som du har sendt låneansøgningen på.

Hvad koster det at låne penge hos Kassekreditten?

Kassekreditten tilbyder en kassekredit, hvorfor du ikke har nogen former for faste afdrag, da du kun vil betale en fastsat rente. Hvis du har en kassekredit på 10.000 kroner, og du hæver 1.000 kroner, så skal du betale en rente af de 1.000 kroner hver måned. Typisk har kassekreditten en løbetid på omkring 12 måneder, men der er mulighed for at forlænge denne.

Du skal hver måned huske, at du skal betale et bestemt minimumsbeløb i rente. Dette er dog kun en rente, hvorfor du ikke vil afdrage på kreditten på denne måde. Du kan dog afdrage på selve kreditten til enhver tid, hvis du ønsker.

Hvad er prisen for en kredit hos Kassekreditten?

Som vi har nævnt før, så løber en kredit hos Kassekreditten i typisk 12 måneder. Du har dog mulighed for løbende at afbetale på kreditten, hvis du har mulighed for det. Det er nemlig helt op til dig, om du ønsker at gøre dette eller ej. Det er dog et krav, at du sørger for at betale den månedlige rentebetaling.Den månedlige rente er på 12,5 %. Det vil sige, at hver eneste måned, som du har en kredit, der er aktiv, vil du betale 12,5 % af det specifikke beløb, der er blevet trukket af kreditten. Desuden skal du være opmærksom på, at det koster 495 kroner i oprettelse, når du får en kredit første gang hos Kassekreditten.

Kassekredit uden sikkerhed hos Kassekreditten

Når du optager et lån hos Kassekreditten, så er det uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, hvilket er en fordel for dig, hvis du ikke ejer noget. Hvis du låner penge hos en bank, skal du nemlig altid stille sikkerhed for lånet i form af et hus, en lejlighed eller lignende.

Kan jeg fortryde mit lån hos Kassekreditten?

At optage et lån er for de fleste noget, der kræver en grundig overvejelse. Dog er der sommetider nogle, der er lidt for hurtige, hvorefter de finder ud af, at de nok ikke skulle have sagt ja tak til at låne penge. Hvis du er en af dem, der ikke ønsker at optage et lån alligevel hos Kassekreditten, så du har faktisk mulighed for at fortryde det. Du har nemlig altid en fortrydelsesret på 14 dage – ligesom hos alle andre online låneudbydere. Dette har du altid ret til ifølge loven, hvorfor du blot skal sende en besked til Kassekreditten, hvis du ønsker at fortryde dit lån. Herefter skal du naturligvis også betale alle pengene tilbage igen med det samme.

Er Kassekreditten på Trustpilot?

Hvis du besøger anmeldersiden Trustpilot, så har du mulighed for at tage ind og kigge på tidligere eller nuværende kunders oplevelse af Kassekreditten. Lige nu har Kassekreditten flest positive anmeldelser fra deres kunder, da de har 5 ud af 5 stjerner samt den overordnede anmeldelse ’Fremragende’, hvilket er den bedste anmeldelse, som et firma kan få hos Trustpilot. Dog er det en god idé løbende at holde øje med anmeldelserne hos Trustpilot, så du kan få en fornemmelse for, om Kassekreditten er den låneudbyder, som du skal optage et lån hos, eller om du skal finde en anden, der passer bedre til dine behov.

 

Lån nu