paymark finans, forbrugslån
4.95/5
Leder efter mere?
Sammenligne alle lån

Juster Beløb

Juster Alder

Anmeldelse af Paymark Finans

Fordeler og ulemper
 • FORTRYDELSESRET
 • Lån til en fast lav rente fra 6,93 %
 • Lån uden at stille sikkerhed
 • Max lånebeløb 150.000kr
Låneinformation
 • Beløb:
  10.000 - 150.000 kr
 • Løbetid:
  24 - 120 Måneder
 • Rente
  6,93 %
 • ÅOP
  11.94 - 24.87 %
 • Min. alder
  21 år
 • Godkender RKI
  Nej
 • Godkendelsestid
  1 time
 • Udbetalingstid
  24 timer

Paymark Finans

Paymark Finans er en ny lånemulighed i Danmark for alle over 20 år, der ønsker at låne penge uden at stille sikkerhed og med en fast rente.

Hos Paymark lån har du mulighed for at låne op til 150.000 kroner med en låneperiode på mellem 1 og 10 år. Du ansøger om et lån fra på Paymark Finans’ hjemmeside, hvorefter du får svar inden for 1 time, efter du har udfyldt og sendt låneansøgningen. Uanset om du vil låne et lavt eller højt beløb, så er Paymarks svartid på låneansøgningen den samme. Der er mulighed for selv at bestemme, hvor stort lånebeløbet skal være, samt hvor lang løbetiden skal være. Hos Paymark er der mulighed for at:

 • Vælge et lånebeløb mellem 10.000 kroner og 150.000 kroner uden at stille sikkerhed
 • Få en fast rente fra 6,93 %
 • Svar på din låneansøgning inden for 1 time
 • En låneperiode på mellem 1 og 10 år
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Uforpligtende ansøgning om lån
 • Mulighed for at underskrive låneansøgningen med NemID

paymark finans , hurtig lån

Hvem er Paymark Finans?

Paymark er en helt ny låneudbyder i Danmark, og er det nyeste skud på stammen fra den velkendte koncern L’easy, der også står bag andre låneselskaber såsom L’easy Minilån, D:E:R Privat Finans og Spargo Finans. I samarbejde med D:E:R bliver Paymark Finans udbudt. D:E:R er i dag en af de ældste låneudbydere i Danmark.

Der er mulighed for at sende en låneansøgning ind til Paymark Finans alle ugens dage. Hvis du har et spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, så kan du chatte eller ringe til Paymark fra klokken 08.00 til klokken 22.00 fra mandag til søndag.

Fast rente

Når Paymark har fået din låneansøgning, vil der blive foretaget en individuel kreditvurdering, hvorefter du vil modtage et lånetilbud med en fast rente. Renten ligger fra 6,93 % og op til 26,08 %. Det vil fremgå af Paymark Finans’ låneaftale, hvad den præcise rente vil være. Den rente, som du bliver tilbudt, vil du have mulighed for at beholde i hele den valgte låneperiode.

Intet andet end et oprettelsesgebyr og renter

Hos Paymark Finans bliver du tilbudt et lån uden skjulte gebyrer. Der skal kun betales for et oprettelsesgebyr og herefter renter. Du får derfor ingen overraskelser, når det kommer til gebyrer eller andre ting, som du ikke lige havde fået læst op på. Hvis du blot er opmærksom på oprettelsesgebyret samt den faste rente, så vil du ikke opleve anden form for betaling eller gebyrer. Dog er det altid en god idé at læse det med småt alligevel.

Vælg en låneperiode

Hvis du vælger at låne hos Paymark, så skal disse penge selvfølgelig betales tilbage igen. Dette foregår i form af månedlige afdrag med den fast tilbudte rente. Hvis du kan betale mere af på lånet eller betale det af før tid, så er dette naturligvis også en mulighed, da dette ikke vil koste dig ekstra. Du kan derfor selv beslutte, om du vil afdrage lånet ifølge låneaftalen eller indfri det før tid, så du slipper for nogle af renterne.

Når du vælger en låneperiode, så skal du være opmærksom på, at du lægger et månedligt budget, så du har råd til det månedlige afdrag. Du har mulighed for at vælge en låneperiode på alt mellem 1 og 10 år, hvorfor det er vigtigt, at du sætter dig ind i din økonomi for at finde ud af, hvad der er bedst for dig vedrørende den valgte låneperiode.

Underskriv en låneaftale med dit NemID

Med et NemID kan du underskrive din låneaftale fra Paymark Finans. Du får sendt låneaftalen direkte i din mails indbakke, hvorefter du blot kan underskrive med dit NemID. På denne måde behøver du ikke printe aftalen ud, underskrive den og herefter scanne den ind på computeren for at sende den tilbage til Paymark. En underskrift med NemID er en sikker løsning, da din forbindelse bliver krypteret.

Svar på din ansøgning inden for 1 time

Du kan forvente at få svar på din låneansøgning inden for blot 1 time, når du ansøger om et lån fra Paymark Finans. Dog er det en forudsætning, at du ansøger indenfor Paymarks normale åbningstid. Du kan også i nogle tilfælde opleve at få svar på din låneansøgning lige med det samme, hvad enten du ansøger inden for eller uden for Paymarks åbningstider. Dog tager det som regel omkring 1 time, da låneansøgninger ofte skal gennemgås manuelt af Paymark. Når du bliver godkendt til et lån fra Paymark Finans, så vil du få besked i din indbakke hos den e-mailadresse, som du har oplyst.

Uforpligtende låneansøgning

Ved ansøgning om et lån hos Paymark Finans, så er det 100 % uforpligtende. Selve låneansøgningen er kun en forespørgsel om et lån, hvorfor du ikke forpligter dig blot ved at sende en ansøgning afsted. Når du har modtaget et lånetilbud fra Paymark, har du mulighed for at overveje, om det er noget for dig eller ej, før du accepterer eller afviser tilbuddet. Hvis du er tilfreds med tilbuddet, så skal du underskrive aftalen med dit NemID og herefter bliver pengene indbetalt direkte til din bankkonto. Hvis du ikke er tilfreds med lånetilbuddet, så lader du bare vær med at acceptere det, da du ikke vil være forpligtet til dette.

Du bliver tilbudt en uforpligtende og sikker ansøgningsproces hos Paymark, der foregår via deres hjemmeside. Her skal du blot udfylde et ansøgningsskema med følgende informationer:

 1. Det ønskede lånebeløb og løbetiden (selve låneperioden)
 2. Personlige oplysninger og informationer
 3. Informationer om din økonomi, din arbejdssituation samt din bolig

Såfremt din låneansøgning bliver godkendt af Paymark, vil det ønskede lånebeløb blive indbetalt til din bankkonto den efterfølgende hverdag allersenest.

Lån penge hos Paymark Finans uden sikkerhed

Paymark Finans stiller ikke nogen krav til sikkerhed uanset lånebeløb. Banker og andre låneudbydere kræver oftest, at du stiller en eller anden form for sikkerhed, hvis du skal låne penge. Dette behøver du ikke med Paymark Finans, hvorfor du blot kan indsende en låneansøgning uden bevis for sikkerhed såsom, at du ejer et hus, en lejlighed, en bil eller lignende.

Desuden spørger Paymark ikke ind til, hvad lånebeløbet skal bruges til. Du behøver derfor ikke forklare, hvad du har tænkt dig at bruge lånebeløbet til, da der ikke vil blive spurgt ind til dette.

Find anmeldelser af Paymark Finans hos Trustpilot

Det er endnu ikke muligt at finde et hav af anmeldelser af Paymark Finans, da det stadig er en forholdsvis ny låneudbyder. Dog er det muligt at holde øje med Paymark på Trustpilot, hvis du ønsker at følge med i andres oplevelser med låneudbyderen.

Der er pt. kun et par brugeranmeldelser på siden, hvor der kan findes blandede anmeldelser fra brugerne. Pt. har Paymark Finans en Trustscore på 4,9 ud af 10 – Trustscoren kan dog ændre sig med tiden. Det er en god idé at holde sig opdateret hos Trustpilot for Paymark Finans, da du på denne måde kan få hjælp til at tage en beslutning om, hvorvidt du ønsker at vælge Paymark Finans som din låneudbyder. Desuden vil der højst sandsynligt komme flere anmeldelser løbende.

Lån nu