4.6/5
Leder efter mere?
Sammenligne alle lån

Juster Beløb

Juster Alder

Anmeldelse af Spargo Finans

Krav
 • Ansøger må ikke være registreret i RKI.
Fordeler og ulemper
 • Lav rente
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Ansøgningen er uforpligtende
 • Du accepterer først lånet, når du underskriver en aftale
 • Ansøger må ikke være registreret i RKI.
 • Ansøger kan dokumentere sin indtægt
 • Ansøger skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering
Låneinformation
 • Beløb:
  10.000 - 150.000 kr
 • Løbetid:
  12 - 120 Måneder
 • Rente
  9,90 %
 • ÅOP
  11,94% - 29,16 %
 • Min. alder
  20 år
 • Godkender RKI
  Nej
 • Godkendelsestid
  1 dag

Spargo Finans

Spargo Finans er en dansk låneudbyder, som selskabet L’Easy står bag. Med Spargo Finans kan du låne op til 150.000 kroner til en fast lav rente samt ingen skjulte gebyrer. Låneudbyderen Spargo Finans blev lanceret den 24. oktober 2017. Men på grund af L’Easy har Spargo Finans mange års erfaring, når det kommer til det danske lånemarked. Spargo Finans fungerer nemlig kun som en form for ’mellemmand’, da de er formidleren af lån fra L’Easy.

spargo finans lån nemt og hurtigt online lån

Lån penge hos Spargo Finans

Hos Spargo Finans har du mulighed for at låne fra 10.000 kroner og op til 150.000 kroner. Løbetiden er valgfri, men går fra 12 måneder og op til 120 måneder. Du har mulighed for selv at vælge, hvor hurtigt du vil afbetale dit lån.

Når du optager et lån hos Spargo Finans, så vil du ikke blive stillet spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. Du bestemmer derfor selv, om du vil bruge pengene på en ferie, en ny bil eller et nyt køkken. Desuden skal du heller ikke stille sikkerhed for dit lån, som du eksempelvis skal, hvis du optager et lån i banken. Hvis du ikke har noget, som du kan stille som en sikkerhed for dit lån, så har du stadig mulighed for at låne penge hos Spargo Finans.

Hvis du får flere penge mellem hænderne, så kan du desuden indfri lånet med det samme uden ekstra omkostninger eller gebyrer. Det betyder, at du kan betale hele dit lånebeløb af med det samme, hvis du har mulighed for det. På denne måde sparer du en masse renter, hvorfor det i sidste ende er en fordel for dig.

Inden du optager et lån hos Spargo Finans

Inden du vælger at låne penge hos Spargo Finans, så anbefales det, at du læser guiden, som du kan finde på deres hjemmeside. Her har du mulighed for at finde gode råd i forhold til din økonomi, der kan hjælpe dig med at optage et lån hos dem, og hvad du skal være opmærksom på. Vær opmærksom på, at Spargo Finans laver en kreditvurdering af dig, hvilket bestemmer, om din låneansøgning bliver godkendt eller ej. Kreditvurderingen vil desuden også have en indflydelse på lånets rente.

Fast rente hos Spargo Finans

Lige nu er renten hos Spargo Finans mellem 9,90 til 26,08 %. Renten kommer, som nævnt, an på din kreditvurdering. Hvis Spargo Finans giver dig en forholdsvis god kreditvurdering, så vil du ende med at blive tilbudt en bedre og lavere rente. Hvis du derimod får en dårligere kreditvurdering, vil du ende med en højere rente. Kreditvurderingen afhænger blandt andet af faktorer såsom din indkomst, antal af låneansøgere, anden gæld m.m.

Sådan ansøger du om at låne penge hos Spargo Finans

Der er en meget overskuelig og simpel ansøgningsproces hos Spargo Finans. Deres hjemmeside er nem at navigere rundt på, hvorfor det ikke vil tage dig andet et par minutter at udfylde en låneansøgning. Vi har lavet en trin-for-trin guide, så du hurtigt kan finde ud af, om du kan optage et lån hos dem eller ej:

 1. Klik ind på Spargo Finans’ hjemmeside.
 2. Vælg et lånebeløb samt en løbetid.
 3. Indtast dine personlige oplysninger. Husk at du skal anvende dit NemID.
 4. Vent på svar fra Spargo Finans.
 5. Underskriv aftalen, hvis du mener, at den passer til dine behov og ønsker.

Vær opmærksom på, at det er uforpligtende at ansøge om at låne penge hos Spargo Finans. Du kan derfor sagtens indsende en låneansøgning og herefter takke nej til tilbuddet, hvis du eksempelvis ikke er tilfreds med den pågældende låneaftale. Husk at læse alle lånevilkår, omkostninger og gebyrer, inden du vælger at acceptere låneaftalen. Du har desuden 14 dages fortrydelsesret, hvis du fortryder at have takket ja til lånet.

Hvor hurtig foregår Spargo Finans’ ekspedition?

Hos Spargo Finans har du mulighed for nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning med dit NemID. Ved blot at udfylde formularen på deres hjemmeside, vil der nemlig blive foretaget en kreditvurdering af dig. Hvis du ansøger mellem klokken 08.00 og klokken 22.00 i hverdage, vil du få svar indenfor maksimum 1 time. Hvis du ansøger udenfor disse tider, skal du blot vente indtil næste dag. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, vil du modtage pengene på din bankkonto hurtigst muligt. Det vil enten blive den dag, hvor lånet bliver godkendt eller senest dagen efter.

Hvilke krav skal jeg opfylde for at låne penge hos Spargo Finans?

Når du ansøger om at optage et lån, så skal du først og fremmest igennem en kreditvurdering. Desuden skal du opfylde følgende krav:

– Du skal minimum være 20 år
– Du skal have dokumentation vedrørende din indkomst
– Du må ikke være registreret i RKI eller andre skyldnerregistre

 

Lån nu