VIVUS
4.75/5
 • Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V
 • 78 77 20 66
Leder efter mere?
Sammenligne alle lån

Juster Beløb

Juster Alder

Anmeldelse af VIVUS

Krav
 • En dansk bankkonto, som tilhører kunden.
 • Et dansk telefonnummer, som benyttes af kunden.
 • En dansk bankkonto, som tilhører kunden.
Fordeler og ulemper
 • Få svar på din ansøgning med det samme.
 • Kun online lån, ingen papirarbejde og vi stiller ikke spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til
 • Ansøg med NemID
 • Maks. lånebeløb på 12.000 kr.
Låneinformation
 • Beløb:
  100 - 12.000 kr
 • Løbetid:
  3 - 12 Måneder
 • Rente
  0 %
 • ÅOP
  0 - 791,6 %
 • Min. alder
  20 år
 • Godkender RKI
  Nej
 • Godkendelsestid
  24 timer
 • Udbetalingstid
  24 timer

Vivus

 

Hvis du er på udkig efter at optage et mindre lån, så kan Vivus være en mulig online låneudbyder for dig.

Hos Vivus har du nemlig mulighed for at låne op til 6.000 kroner som helt ny kunde samt 12.000 kroner som eksisterende kunde. Desuden vil lånet være rentefrit i de første 30 dage.

Hvis du vil vide mere om låneudbyderen Vivus, så vil du finde al den information, som du kan få brug for lige her. I denne artikel kan du læse mere om hvem Vivus er, hvad de tilbyder, samt hvordan du kan låne penge hos denne online låneudbyder.

vivus

Hvem er Vivus?

Siden 2012 har Vivus udbudt en kassekredit. I dag benytter rigtig mange danske kunder sig af Vivus, da de især er blevet populære på baggrund af deres rentefrie lån.

Desuden er Vivus populær blandt forbrugerne, hvis man tager et kig på deres anmeldelser. På anmeldelsessiden Trustpilot har Vivus fået 5 ud af 5 stjerner samt flere tusinde positive anmeldelser.

vivus trustpilot

Derudover har Vivus fået scoren ’Fremragende’, hvilket er den højeste score en virksomhed kan få hos Trustpilot.

Vivus ejes af låneudbyderen 4Finance ApS. 4Finance ApS er en international kreditter og låneudbyder, der har flere millioner af kunder over hele verdenen. Det er derfor erfarne og kyndige folk, der står bag Vivus.

Vivus i Danmark har i dag omkring 50 medarbejdere, der kan hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Hvis du gerne vil have svar på, hvordan deres online lån fungerer, eller hvordan du helt præcist sender en låneansøgning afsted, så kan du få svar på dette hos deres kundeservice.

Kundeservicen har åbent i alle hverdage fra klokken 8 til klokken 18, hvor du har mulighed for at få fat i en kundeservicemedarbejder.

Dog skal du være opmærksom på, at de ikke har åbent i hverken weekenden eller på helligdage.

Du kan vælge at live chatte med en medarbejder online direkte fra hjemmesiden, eller du kan give Vivus et kald på telefonnummer 78 77 20 66.

Du kan selvfølgelig også vælge at sende en e-mail til Vivus på e-mail info@vivus.dk.

Kassekredit online hos Vivus

Hos Vivus kan du finde en kassekredit online på op til 12.000 kroner som allerede eksisterende eller tilbagevendende kunde.

Hvis du endnu ikke har lånt penge hos Vivus før, så kan du første gang låne op til 6.000 kroner. Det første lån er rentefrit i de første 30 dage.

I og med det kun er de første 30 dage, der er rentefrie, så skal du være opmærksom på, at den rentefrie periode slutter, hvorfor du herefter skal betale renter som normalt.

Selve renten bliver sat efter det beløb, som du ønsker at låne samt på baggrund af din individuelle kreditvurdering.

Renten er derfor ikke den samme for alle kunder, da det kommer an på den låneaftale, som du har indgået med Vivus.

Når det kommer til løbetiden hos Vivus, så er denne ikke allerede bestemt på forhånd, da Vivus kun tilbyder en kassekredit online.

Du har derfor mulighed for selv at bestemme i hvor lang tid, som du ønsker at afbetale på denne kredit. Efter den første betalingsdato vil betalingen af renten ske hver 30. dag.

Dog har du ret til at indfri dit lån lige, når du har lyst, hvis du har mulighed for dette uden ekstra former for gebyrer eller omkostninger.

Hvis du pludseligt har plads i dit budget til at indfri lånet, så kan du hurtigt blive gældfri igen.

Derudover er der ingen former for stiftelsesomkostninger- eller gebyrer, hvorfor du ikke skal betale for dette, hvis du ønsker at få en kassekredit online hos Vivus.

Hvad er en kassekredit hos Vivus?

Kassekredit er en låneform, hvor du har mulighed for at få lidt ekstra råderum i dit budget. Du betaler nemlig kun renter af selve det beløb, som du bruger og ikke de penge, som der står på din konto.

En kassekredit er derfor et mere fleksibelt lån, da du herved ikke nødvendigvis behøver at betale en masse i renter, hvis du i løbet af en måned ikke bruger nogle penge.

Dog skal du naturligvis betale de penge tilbage, som du bruger (eller låner). Men da løbetiden ikke er fastsat, så kan du selv vælge, hvornår du ønsker at betale disse penge tilbage igen, eller hvordan du ønsker at afdrage på lånet.

Hvordan ansøger jeg om at låne penge hos Vivus?

Hos Vivus er de hurtige til at tjekke din låneansøgning, hvorfor pengene vil blive udbetalt til din konto senest dagen efter.

Derudover er selve låneprocessen også hurtig og simpel, da denne foregår online via deres hjemmeside.

 Låneansøgningsprocessen foregår således:

 1. Først og fremmest skal du klikke dig ind på deres hjemmeside og anvende låneberegneren. Her har du mulighed for nemt og hurtigt at finde ud af, hvad den bedste mulighed vil være for dig og din privatøkonomi. Herefter skal du vælge den første betalingsdato for selve lånet og klikke på ’Lån nu’.
 2. Nu skal du lave en profil hos Vivus. Det kræver, at du udfylder alle informationer på registreringssiden. Her skal du udfylde forskellige oplysninger såsom dit telefonnummer, dit bankkontonummer samt din e-mailadresse. Du har nu oprettet en profil hos Vivus, så sørg for, at du kan huske dit brugernavn og din adgangskode. Din låneansøgning er nu klar til at blive sendt afsted.
 3. Som nævnt tager det ikke lang tid, før du har fået svar på din låneansøgning fra Vivus. Hvis den bliver godkendt, vil du også modtage pengene meget hurtigt efter, du har underskrevet aftalen.
 4. Husk at du altid skal underskrive med dit NemID, så hav dette klar, når du ansøger om en kassekredit online hos Vivus.

Når du har gennemgået denne proces, vil du få svar fra Vivus indenfor kort tid. Her kan du se, om du er blevet godkendt til at låne penge eller ej.

Hvis din ansøgning er blevet godkendt, så vil du modtage en kreditaftale, som du skal sørge for at underskrive med dit NemID – hvis du altså tager imod tilbuddet.

Hvis du ikke har lyst til at låne penge alligevel, selvom du er blevet godkendt, så skal du blot ignorere aftalen.

Når du sender den godkendte kreditaftale med en underskrift indenfor åbningstiden, så vil du hurtigst muligt modtage pengene. Dog allersenest dagen efter.

Hvis du har brug for at tjekke din kreditaftale, tjekke dine betalinger, forhøje dit lånebeløb eller rette diverse oplysninger, så skal du blot logge ind på din private profil hos Vivus, hvor alle disse informationer er tilgængelige.

 Forhøj dit lån hos Vivus

Låneudbyderen Vivus tilbyder også, at du kan forhøje dit lån – eller dit valgte kreditbeløb, hvis du har brug for en smule ekstra penge på kontoen.

Hvis du ønsker at forhøje dit lån, så skal du logge dig ind på din profil. Herefter skal du søge om at få lov til at forhøje beløbet.

Du har mulighed for løbende at forhøje kreditbeløbet, hvorfor du stille og roligt kan hæve beløbet, hvis det ikke er nok.

Hvis du starter med at søge om et mindre beløb, kan du derfor sagtens hæve det med tiden, hvis du har brug for flere penge.

Uforpligtende låneansøgning med fortrydelsesret

Når du sender en låneansøgning afsted til Vivus, så er den altid uforpligtende. Det betyder, at du ikke binder dig til at optage et lån, så længe du ikke underskriver lånet med dit NemID.

Du kan derfor vælge at tage et kig på den godkendte låneaftale og herefter afvise aftalen.

Hvis du alligevel kommer til at underskrive aftalen og sende den tilbage til Vivus, så skal du huske på, at du har 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du ønsker at fortryde dit lån, skal du blot kontakte Vivus. Herefter skal du naturligvis også sende alle pengene retur.

Hvad er kravene for at optage et lån hos Vivus?

Som de fleste andre låneudbyder, så skal du opfylde nogle specifikke krav for at optage et lån hos Vivus.

Disse krav er der dog ikke særligt mange af, hvorfor der er stor chance for, at din låneansøgning vil blive godkendt, hvis du vælger at sende en afsted.

De forskellige krav til låneansøgerne hos Vivus er følgende:

– Du skal minimum være 20 år gammel.

– Du skal være dansk statsborger.

– Du skal have en dansk adresse.

– Du må ikke være registreret i enten RKI eller Debitor Registret.

– Du skal have en dansk bankkonto.

– Du skal have et NemID.

– Du må hverken have navne- eller adressebeskyttelse.

– Du skal have en e-mailadresse, der er både gyldig og aktiv.

– Du skal have et dansk telefon- eller mobilnummer.

Udover disse forskellige krav, så vil Vivus også altid lave en individuel kreditvurdering af dig, når du sender en låneansøgning. Kreditvurderingen er nemlig med til at bestemme, hvorvidt du er kreditværdig eller ej til at låne penge hos dem.

Selvom det er en nem proces at ansøge om et lån eller en kassekredit online hos Vivus, så er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice, hvis du har nogle former for spørgsmål.

Det er ligegyldigt, om du ønsker at spørge ind til selve låneprocessen, eller hvor meget du har mulighed for at låne, da Vivus kan hjælpe dig med alle disse spørgsmål.

Lån nu